Cupuassú
Cupuassu is an Amazonian native fruit from the states of southern and southeastern of Pará and Maranhão in Brazil and is one of the most consumed fruits in that region (Duarte et al., 2010; Vasconcelos et al., 1975). These species are incipiently domesticated populations or very recently domestic...
Autores principales: | Muñoz, Katalina, Londoño, Julián, Sepulveda, Stella, Gómez, Melisa, Tabares, Ana Isabel, Carvalho, Catarina P.P. |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Vidarium
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.vidarium.org/libros/iberian-american-fruits-rich-in-bioactive-phytochemicals-for-nutrition-and-health/ http://hdl.handle.net/20.500.12324/40255 |
Ejemplares similares
-
Purple passion fruit
por: Muñoz, Katalina, et al.
Publicado: (2025) -
Análisis de expresión del gen NRAMP5 en la absorción de cadmio de las variedades de cacao (Theobroma cacao L.) LMC7, FEC2 y TCS01
por: Cortés Montero, Julián Alejandro
Publicado: (2025) -
Estado del cultivo de cacao en la cordillera nariñense con énfasis en la concentración de cadmio
Publicado: (2024) -
Sweet granadilla
por: Muñoz, Katalina, et al.
Publicado: (2025) -
Expedición Cacao Bio Caca Bio: la expedición
Publicado: (2025)