Architecture of Cocoa Genotypes in Colombia as Affected by Bud Type, Grafting Technique, and Pruning
Organization of plant aerial parts and root distribution, environmental conditions such as light, temperature, humidity and agronomic practices (grafting and pruning) influences the final architecture of the plant. Most of cocoa plantations in Colombia belong to the plagiotropic type that emit branc...
Autores principales: | Lozano Tovar, Maria Denis, Guzman Muñoz, Jose Arboney, Ramírez Chamorro, Luis Enrique, García Lozano, Jairo |
---|---|
Otros Autores: | Gaona García, Liliana |
Formato: | article |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Indonesian Coffee and Cocoa Research Institute
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://ccrjournal.com/index.php/ccrj http://hdl.handle.net/20.500.12324/39371 |
Ejemplares similares
-
Estado del cultivo de cacao en la cordillera nariñense con énfasis en la concentración de cadmio
por: Meneses Buitrago, Diego Hernán, et al.
Publicado: (2023) -
Modernización de plantaciones improductivas: renovación y rehabilitación
Publicado: (2021) -
Oferta Tecnológica de AGROSAVIA para el sistema productivo cacao
por: Carabalí Muñoz, Arturo, et al.
Publicado: (2021) -
Efecto del encalado en el uso eficiente de macronutrientes para cacao (Theobroma cacao L.) en la Amazonia colombiana
por: Rosas-Patiño, Gelber, et al.
Publicado: (2019) -
Preguntas frecuentes sobre cacao
por: Galvis Pinzón, Isnardo, et al.
Publicado: (2018)