Application of Functional Ice (FICE) to Reduce the Incidence of Spoilage Microorganisms on the Surface of Shrimp, Tilapia, and Chicken
This research project's focus was to devise a method to reduce food waste, a straightforward and innovative way to increase both the safety and shelf life of raw animal foods. To reduce spoilage and improve the quality of seafood and poultry during storage and transportation; we proposed to dev...
Autor principal: | Wú A., Bet S. |
---|---|
Otros Autores: | Márquez, Mayra |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020.
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6731 |
Ejemplares similares
-
Elaboración de conservas de pescado y mariscos (UF 1224) /
por: Santana Acevedo, Isabel María.
Publicado: (2013) -
Elaboración de inventarios de consumo de materias primas y recursos : UF1942 /
por: Grijalbo Fernández, Lucía.
Publicado: (2016) -
Cultura, mercados y gestión de la pesca artesanal en el Golfo de Cádiz : algunos resultados del proyecto PRESPO (Interreg IVB-Arco Atlántico) en Andalucía /
Publicado: (2014) -
ShadeMotion: the analysis of tree shade patterns tutorial
por: Somarriba, Eduardo, et al.
Publicado: (2021) -
Preparación de materias primas (MF0543_1) /
por: García Hurtado, María.
Publicado: (2013)