Nutritional quality of Piptocoma discolor and Cratylia argentea as a non-timber forest products for animal feed in the Caquetá province
The present work determined the nutritional quality of Piptocoma discolor and Cratylia argentea as non-timber forest products used in animal feed in the Amazonian foothills in Caquetá province - Colombia, where the grasses B. decumbens and B. humidicola predominate in the pastures.A random selection...
Autores principales: | Casanoves, Fernando, y otros cinco autores más |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Firenze University Press
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/3546 |
Ejemplares similares
-
Tablas de composición de alimentos CESNID Taules de composició d'aliments del CESNID /
Publicado: (2004) -
Principios básicos de la Química y Bioquímica de alimentos /
por: Díaz Neira, Luis Samuel,
Publicado: (2010) -
Análisis instrumental de los alimentos /
por: Zumbado Fernández, Héctor.
Publicado: (2021) -
Tendencias en la ciencia de alimentos /
por: López, Emma Mani - Editor; Jiménez Munguía, María Teresa - Editor; Vergara Balderas, Fidel - Editor.
Publicado: (2017) -
Temas en tecnología de alimentos manual de conceptos para análisis sensorial de los alimentos, manual de descritores para analise sensorial de alimentos /
Publicado: (1999)