Extraction of anthocyanins from blueberry (Vaccinium spp) residues and evaluation of their coloring and antioxidant capacity in ice cream
Blueberry residues are a valuable source of antioxidants, which can positively affect human health. The ethanolic extract of blueberry residue exhibits substantial antioxidant activity, as evidenced by its high antioxidant capacity. This study aimed to extract anthocyanins from blueberry residues fo...
Autor principal: | Alcerro N., Yara B. |
---|---|
Otros Autores: | Maldonado, Luis |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/7732 |
Ejemplares similares
-
Physicochemical and textural characteristics of jerky-style pet treats developed with ground swine pluck
por: Almendares S., Kristian J.
Publicado: (2024) -
Desarrollo y evaluación de un chocolate funcional incorporando dos tipos de extracto a dos concentraciones de dulcamara (Solanum dulcamara L.)
por: Moreno M., Carlos S.
Publicado: (2012) -
Perfil de antocianinas de tres variedades de frijol rojo (Phaseolus vulgaris L.) cultivadas en Honduras
por: Peguero, Felipe
Publicado: (2012) -
Determinación de residuos de oxitetraciclina en hígado de res sacrificado en Tegucigalpa
por: Valiente V., Pedro
Publicado: (2013) -
Efecto de la temperatura y concentración de ácido sulfúrico de pretratamiento de aserrín de Pinus spp. en la producción de azúcares y 5-hidroximetilfurfural
por: Ixcotoyac C., Eddy R.
Publicado: (2013)