Manual on Laboratory Quality Assurance
CRFM Special Publication no. 15
Main Authors: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), Unión Europea (UE), Caribbean Community Secretariat, Georgetown (Guyana) (CCS), Caribbean Regional Fisheries Mechanism (Belize) (CRFM), Comité Nacional para la Aplicación de Medidas Sanitarias y Fitosanitarias (República Dominicana) (CNAMSF), Caribbean Forum, Georgetown (Guyana) (CF), Froese, Christine |
---|---|
Format: | Libro |
Language: | Inglés |
Published: |
Caribbean Regional Fisheries Mechanism (CRFM)
2017
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.iica.int/handle/11324/6029 |
Similar Items
-
Certificación de productos orgánicos: la garantía necesaria para incorporarse al mercado internacional
by: Soto Muñoz, Gabriela, et al.
Published: (2022) -
Protocolo de análisis de calidad del café
by: Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación, Madrid (España) (MAEUEC), et al.
Published: (2022) -
La certificación de productos orgánicos en el Perú: Informe del seminario
by: Chávez C, J, et al.
Published: (2021) -
Manual on Assuring Food Safety Conditions in Capture Fisheries
by: Goulding, Ian, et al.
Published: (2017) -
Manual on Laboratory Testing of Fishery Products
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Published: (2017)