Applying bioeconomy concepts to capitalize on coffee byproducts
Identifies development initiatives under the bioeconomy approach, a model for the use of resources and biological principles in the production and industrialization of coffee cultivation. It observes the productive chain of coffee and its waste by-products to recognize the crises and opportunities,...
Autores principales: | Chacón, Kattia, Gutman, Daniel |
---|---|
Otros Autores: | Cordero, Randall |
Formato: | Capítulo del libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/21276 |
Ejemplares similares
-
Aprovechamiento de los subproductos del café mediante conceptos de bioeconomía
por: Chacón, Kattia, et al.
Publicado: (2022) -
Industrial biotechnological process and products for agroindustrial waste treatment: final report
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Evaluación económica y ambiental de los desechos forestales producidos en los aserraderos de la región huetar norte de Costa Rica
por: Soto Sandoval, José A.
Publicado: (2014) -
Sustainable Agriculture Milestones in the Americas
por: Chacón, Kattia, et al.
Publicado: (2022) -
Hitos de una agricultura sustentable en las Américas
por: Chacón, Kattia, et al.
Publicado: (2022)