Physical and chemical properties of cocoa (Theobroma cacao) and palm kernel cake (Elaeis guineensis) by-products
The raw materials used for animal feed are traditionally cereal crops and forage grasses that compete with the cultivation of feed for humans, so it is important to identify nonconventional food sources to reduce competition. This study determined the physical and chemical properties of two agro-ind...
Autores principales: | Ortiz, J, Casanoves, Fernando, Balanta, J, Celis, G |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12669 |
Ejemplares similares
-
La cáscara de la mazorca de cacao como fuente de fertilizante potásico
por: Ahenkorah, Y, et al.
Publicado: (2022) -
Efecto de la inclusión de palmiste en el rendimiento de los pollos de engorde
por: Banegas D., Jorge E., et al.
Publicado: (2020) -
Agroindustria y agroindustria rural: elementos conceptuales y de reflexión Agroindustria y agroindustria rural: elementos conceptuales y de reflexión
por: Boucher, Francois, et al.
Publicado: (2020) -
La contratación en la agroindustria colombiana
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Report on the Meetings of the Administrative Committee of the Inter-american Institute of Agricultura Sciences
por: Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA), et al.
Publicado: (2021)