Actividad amilásica durante la germinación del grano de trigo. Estudio electroforético
The alpha and beta's amilase activities in extracts of seeds of wheat (Buck Manantial) matured and at differents stages of germination was determined. In the matured seeds the main part of the activity belongs to beta amilasa. During germination alpha amilasa's activity increases until the...
Main Authors: | Luciani, J.A, Dubois de Trecco, M.E. |
---|---|
Format: | Artículo |
Language: | Español |
Published: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/11891 |
Similar Items
-
Análisis en semillas de cebada y trigo
by: Marroquín, Elio Fabio
Published: (2018) -
El proceso de la germinación.
by: Correa Velásquez, Jairo
Published: (2018) -
Sistemas para determinar germinación.
by: Toro de Marroquín, Amparo
Published: (2018) -
Efecto del uso de dos acondicionadores de masa en las características físico-químicas y aceptación del pan blanco Zamorano
by: Mateo L., Victoria B.
Published: (2013) -
Efectos de diferentes tratamientos pregerminativos sobre la germinación de Pinus tropicalis Morelet
by: Bonilla, Marta
Published: (2021)