Characterization and classification of the compositional quality of milk from river buffaloes (Bubalus bubalis) and cows (Bos spp.) in Colombia
The aim of this study was to classify and characterize the compositional quality of milk from river buffaloes (Bubalus bubalis) and cows (Bos spp.) in Colombia based on the fat, protein, and total solid (TS) contents. Using a hierarchical procedure, data on milk from river buffaloes (n = 7,726) a...
Main Authors: | Barragán Hernández, W. A., Mahecha Ledesma, L., Angulo Arizala, J., Olivera Angel, M. |
---|---|
Format: | article |
Language: | Inglés |
Published: |
Redalyc
2024
|
Subjects: | |
Online Access: | https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=407660734005 http://hdl.handle.net/20.500.12324/40210 https://doi.org/10.15446/rfmvz.v66n1.79401 |
Similar Items
-
Caracterización de la explotación del búfalo Bubalus bubalis en Colombia: parte I
by: Vásquez Cano, Juan Fernando
Published: (2022) -
Caracterización de la explotación del búfalo Bubalus bubalis en Colombia: parte II
by: Vásquez C., Juan Femando
Published: (2022) -
Manual de ganadería bufalina: proyectos de excelencia sanitaria
by: Tobón Torreglosa, Julio Cesar, et al.
Published: (2022) -
Perfil nutricional y productivo de especies arbustivas en trópico bajo, Antioquia (Colombia)
by: Arguello Rangel, Jeraldyn, et al.
Published: (2024) -
Residuos de la industria alimentaria (snacks) como alimento en una lechería en el trópico alto colombiano
by: Angulo Arizala, Joaquín, et al.
Published: (2022)