Preferencias del consumidor por la carne bovina en las principales ciudades de la Región Caribe de Colombia
This paper analyzes consumer preferences for beef in the main cities of the Caribbean Region of Colombia. The information was obtained through a structured survey applied, from a random sample selected by the simple random sampling method to 337 people responsible for purchases using the Forms offic...
Main Author: | Martínez Reina, Antonio María |
---|---|
Format: | article |
Language: | Español |
Published: |
Universidad de Sucre
2024
|
Subjects: | |
Online Access: | https://recia.edu.co/index.php/recia/article/view/914 http://hdl.handle.net/20.500.12324/38786 |
Similar Items
-
¿Cómo los consumidores valoran atributos de calidad de carne bovina y su disposición a pago?
by: Barragán Hernández, Wilson Andrés, et al.
Published: (2024) -
Adopción de servicios tecnológicos en el sector agropecuario colombiano. Criterios de decisión y comportamiento del consumidor
by: Moreno Rodriguez, Jenny Milena, et al.
Published: (2024) -
Caracterización de restaurantes consumidores de leña en el Meta, Cundinamarca y Casanare
by: Molina Romero, Adriana Maria, et al.
Published: (2024) -
Characteristics regarding the consumer of giant squid from Baja California Sur, Mexico
by: Montaño Méndez, Iliana Enriqueta, et al.
Published: (2019) -
Contexto de cadena láctea
by: Garavito Arcos, Heydi Carolina, et al.
Published: (2021)