Degradation of vitamin C in a product made from mango (Mangifera indica L.) and whey protein
This study aimed to determine the kinetics of vitamin C degradation in a product made from mango pulp (Mangifera indica L.) and whey protein powder, in order to determine the effect of temperature on its conservation and further evaluate the behavior of the L*, a*, b* and the total color difference...
Autores principales: | Mendoza Corvis, Fernando Alonso, Arteaga Márquez, Margarita Rosa, Pérez Sierra, Omar Andrés |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://revistacta.agrosavia.co/index.php/revista/article/view/563 http://hdl.handle.net/20.500.12324/35238 |
Ejemplares similares
-
Rheological behavior in sweetened mango pulp (Mangifera indica L. cv. Magdalena river)
por: Figueroa Flórez, Jorge Antonio, et al.
Publicado: (2019) -
Contexto de cadena mango (Mangifera indica)
por: Garavito Arcos, Heydi Carolina
Publicado: (2021) -
Área geográfica y entorno ambiental
por: Yacomelo Hernández, Marlon José, et al.
Publicado: (2022) -
Cosecha y poscosecha del cacao: Fermentación y secado
Publicado: (2021) -
Soya Achagua 8 variedad Corpoica
Publicado: (2021)