Effects of evaporation pressure and antifoam concentration and the use of a flocculant and adjuvant on the quality of sugar honey and panela
La implementación de evaporadores multiefecto en el proceso panelero requiere, además del ajuste tecnológico, mantener las características del producto; esta condición develó el desconocimiento del efecto de la presión de evaporación sobre la calidad de la panela. Para llenar parte de este vacío, se...
Main Authors: | Prada Forero, Luz Esperanza, García Bernal, Hugo Reinel, Chaves Guerrero, Arlex |
---|---|
Format: | article |
Language: | Español |
Published: |
Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/35152 |
Similar Items
-
Effects of Evaporation Pressure and the Variety of Cane on the Quality of Sugar Honey and Panela
by: Prada Forero, Luz Esperanza, et al.
Published: (2019) -
Effect of the variables of evaporation: pressure and heat flux in the quality of panela
by: Prada Forero, Luz Esperanza, et al.
Published: (2018) -
Physicochemical characteristics of commercial eucalyptus honeys from Southwest Casanare
by: Ortega Bonilla, Rubén Andrés, et al.
Published: (2018) -
El proceso de pulverización de la leche
by: Ángel T., Jorge H.
Published: (2022) -
Pastos y forrajes
by: Chaverra Gil, Hernán
Published: (2018)