Mexico and the food self-sufficiency (six-year period 2006 -2012)
Today, Mexico challenges a globalization trend where richer countries export basic products to developing countries, generating a food crisis that negatively affect the medium-small producers. For this reason, it is important to study the behavior of the food market (exports and imports), since the...
Main Authors: | Rivera de la Rosa, Alba Rosa, Ortiz Pech, Rafael, Araújo Andrade, Luis Alberto, Amílcar Heredia, Jesús |
---|---|
Format: | article |
Language: | Español |
Published: |
Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA
2018
|
Subjects: | |
Online Access: | http://revista.corpoica.org.co/index.php/revista/article/view/395 http://hdl.handle.net/20.500.12324/33959 |
Similar Items
-
Situación actual y avances tecnológicos para mejorar la productividad del cultivo de maíz (Zea mays L.) en Colombia
by: Tapia Coronado, Jose Jaime, et al.
Published: (2024) -
La hormiga Catalina y el hada Celeste
Published: (2024) -
Escaneo científico sobre tendencias en agroindustria
by: Morales Castañeda, Alexis, et al.
Published: (2025) -
Ley 2046 de 2020: por la cual se establecen mecanismos para promover la participación de pequeños productores locales agropecuarios y de la agricultura campesina, familiar y comunitaria en los mercados de compras públicas de alimentos
Published: (2021) -
Los efectos de la inflación sobre la tasa de interés en Colombia 2005 - 2019
by: Martínez Reina, Antonio María
Published: (2024)