Effect of beans, other food products, and inorganic residues from foods in vitro gas production by Clostridium perfringens and the influence of basal medium composition on the response to supplements of foods and ash residues.
Fríjol-Phaseolus vulgaris
Autor principal: | Ceballos Bueno, Edgar |
---|---|
Formato: | doctoralThesis |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Washington State University
1971
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/28890 |
Ejemplares similares
-
Chemical residues in food from animal origin: problems and challenges for innocuous food in Colombia
por: Lara, Dildo Márquez
Publicado: (2018) -
Prevalencia, incremento y patogenicidad de Clostridium perfringens (Welchii) y Clostridium paraperfringens en el tracto intestinal de los ovinos infantes.
por: Rodríguez Martínez, Germán
Publicado: (2018) -
Cost of production of food crops: Clarendon
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Cost of production of food crops: Westmoreland
por: Ministerio de Agricultura (Jamaica), et al.
Publicado: (2020) -
Cost of production of food crops: Manchester
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020)