Evaluation of Plantain Peel Flour (Musa paradisiaca (L.) AAB cv. Curare enano) as a Sustainable Source of Dietary Fiber in the Elaboration of Cooked Pork and Beef Sausages
Currently, consumers are in search for food that provides good sensory experience, nutritional benefit, and aid health. The plantain industry has an enormous output of discarded peel that usually ends as animal feed or deposited in landfills without considering its nutritional characteristics. The...
Autores principales: | Castillo L., Ana F., Soler S., Andrea G. |
---|---|
Otros Autores: | Acosta, Adela |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2022
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/7330 |
Ejemplares similares
-
Texture, color and sensory acceptance of tortilla and bread elaborated with Maya nut (Brosimim alicastrum) flour to increase total dietary fiber
por: Domínguez Zarate, Pedro Antonio, et al.
Publicado: (2019) -
Sistema de predicción y vigilancia de la enfermedad moho azul del tabaco en la provincia Pinar del Río /
por: Lopetegui Moreno, Carlos Manuel.
Publicado: (2015) -
Elaboración de harina de plátano verde (Musa paradisiaca) y su uso potencial como ingrediente alternativo para pan y pasta fresca
por: Encarnación M., Sauny S., et al.
Publicado: (2017) -
Disinfection of Produce Using Stabilized Emulsions of White Mustard Essential Oil and Chlorine Wash
por: Burdett G., Johan S.
Publicado: (2019) -
Importancia de las interfaces monómero-monómero y dímero-dímero en la estabilidad y regulación alostérica de la fosfofructoquinasa-2 de Escherichia coli /
por: Baez Larach, Mauricio Andrés.
Publicado: (2008)