Disinfection of Produce Using Stabilized Emulsions of White Mustard Essential Oil and Chlorine Wash
Fresh produce has been linked to more than 30 outbreaks per year on average in the US from 1998-2016. Essential oils possess antimicrobial properties and are screened as a potential alternative to conventional disinfectants. The aim of the study was to determine the optimum sucrose palmitate: soy le...
Autor principal: | Burdett G., Johan S. |
---|---|
Otros Autores: | Márquez, Mayra |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019.
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6495 |
Ejemplares similares
-
Evaluation of the Effectiveness of Aeration to Reduce Microbial Risk During Washing and Sanitizing of Fresh Produce
por: Lituma C., Ivannova N.
Publicado: (2020) -
Efectos de la exposición de luz ultravioleta (UVC) y ácido acético en la carga microbiana y cambios fisicoquímicos en carne de res
por: Garnica V., Héctor D.
Publicado: (2017) -
Evaluación de la eficiencia de los procesos de potabilización en dos plantas AguaClara en Morocelí y San Matías, Honduras
por: Estrada M., Mynor R.
Publicado: (2016) -
Evaluación de las propiedades antimicrobianas de PronTech® (alquil dimetil bencil amonio clorado) y ácido láctico en canales y carne fresca de res y cerdo
por: Ruiz M., Alba Y.
Publicado: (2016) -
Optimización en la desinfección de canales porcinas de la Planta de Cárnicos de Zamorano
por: Jemio F., Carlos F.
Publicado: (2022)