Manual on Laboratory Testing of Fishery Products
This manual provides practical guidelines for laboratory managers and analysts, regarding the requirements for development of a range of tests for assessing the food safety of fishery products. The manual sets out the testing methods for fishery products, to be conducted by testing laboratories eng...
Otros Autores: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11324/6028 |
Ejemplares similares
-
Manual on traceability systems for fish and fishery products
por: Goulding, Ian
Publicado: (2017) -
Foro: Las mujeres rurales jóvenes de las Américas transformando los sistemas agroalimentarios.
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2022) -
Acondicionado del pescado y marisco (UF 1223) /
por: Campos García, Rafael.
Publicado: (2013) -
Preparación y venta de pescados (MF0317_2) /
por: Benítez Luque, Ana.
Publicado: (2013) -
Recepción, almacenaje y expedición de productos de la pesca (MF0315_2) /
por: Márquez González, Adela.
Publicado: (2013)