Agriculture for nutrition in latin America and the Caribbean : from quantity to quality
The challenge is how to bridge the gap that exists in our region between being an agricultural powerhouse and yet having to address the nutrition problems of the very households that produce the food. The new challenge of integrating nutrition and agriculture must be achievable with political leader...
Autor principal: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
The World Bank
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/19888 |
Ejemplares similares
-
Proyecto de repoblación porcina de la República de Haití
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Application for USAID/BHA award. Food vulnerability reduction in la Gonave. Phase II – PREVAG 2
Publicado: (2024) -
Production et commercialisation des legumes en Haití
por: Dorville, René
Publicado: (2022) -
Food-based dietary guidelines for Belize
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2022) -
Accord Administratif relatif à la Coopération Canadienne a un Programme de Renforcement Institutionnel de l'unité de Programmation du Ministère de l'Agriculture d'Haïti
por: Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA)
Publicado: (2021)