Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
88 páginas. Series Reports, results and recomendations from technical events series A2/DM-90-002.
Autores principales: | Borland, Barry, La Gra, Jerry, Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA), Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989. |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
IICA
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/14878 |
Ejemplares similares
-
Round Table Meeting on Organic Farming: Proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Training Workshop in Project Identification and Formulation: Proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
First regional training Workshop for beekeepers: proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Proceedings of Onion Production and Research for the Eighties Workshop
por: Ojeda, Victor, et al.
Publicado: (2021) -
Proceedings of a workshop on research methodology
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020)