Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
88 páginas. Series Reports, results and recomendations from technical events series A2/DM-90-002.
Autores principales: | Borland, Barry, La Gra, Jerry, Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA), Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989. |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
IICA
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/14878 |
Ejemplares similares
-
Round Table Meeting on Organic Farming: Proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
Proceedings of the Workshop on Global Market Integration and the Agri-Food Sector
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2021) -
Workshop on the production, processing and marketing of peanuts in the Rupununi, Region 9: Workshop proceedings and plan of action
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2020) -
Training Workshop in Project Identification and Formulation: Proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020) -
First regional training Workshop for beekeepers: proceedings
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2020)