Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food

88 páginas. Series Reports, results and recomendations from technical events series A2/DM-90-002.

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Borland, Barry, La Gra, Jerry, Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA), Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989.
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: IICA 2021
Materias:
Acceso en línea:https://repositorio.iica.int/handle/11324/14878
id RepoIICA14878
record_format dspace
spelling RepoIICA148782021-03-17T22:39:38Z Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food Taller de Actas sobre Producción, Comercialización y Certificación de Alimentos Orgánicos. Borland, Barry La Gra, Jerry Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA) Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989. COMERCIALIZACION PRODUCCION ALIMENTOS BIOLOGICOS SISTEMAS DE PRODUCCION AGRICULTURA ORGANICA Representación República Dominicana 88 páginas. Series Reports, results and recomendations from technical events series A2/DM-90-002. This document presents: -Opening presentations -Workshops presentations: an overview of the organic foods industry, alternative source of natural fertilizers, biogas digesters, the dymanics of an organic farming system, biological control of insect pest, marketing... -Results of the workshop -Evaluation of the workshop Este documento presenta: -Presentaciones de apertura -Presentaciones en talleres: visión general de la industria de alimentos orgánicos, fuente alternativa de fertilizantes naturales, digestores de biogás, la dinámica de un sistema de agricultura orgánica, control biológico de plagas de insectos, marketing ... -Resultados del taller -Evaluación del taller 2021-03-17T22:13:52Z 2021-03-17T22:13:52Z 1990 Libro 0253-4746 https://repositorio.iica.int/handle/11324/14878 en application/pdf IICA
institution Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura
collection Repositorio IICA
language Inglés
topic COMERCIALIZACION
PRODUCCION
ALIMENTOS BIOLOGICOS
SISTEMAS DE PRODUCCION
AGRICULTURA ORGANICA
Representación República Dominicana
spellingShingle COMERCIALIZACION
PRODUCCION
ALIMENTOS BIOLOGICOS
SISTEMAS DE PRODUCCION
AGRICULTURA ORGANICA
Representación República Dominicana
Borland, Barry
La Gra, Jerry
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA)
Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989.
Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
description 88 páginas. Series Reports, results and recomendations from technical events series A2/DM-90-002.
format Libro
author Borland, Barry
La Gra, Jerry
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA)
Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989.
author_facet Borland, Barry
La Gra, Jerry
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (OEA)
Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food República Dominicana 16-21 de octubre, 1989.
author_sort Borland, Barry
title Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
title_short Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
title_full Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
title_fullStr Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
title_full_unstemmed Proceedings Workshop on Production, Marketing and Certification of Organic Food
title_sort proceedings workshop on production, marketing and certification of organic food
publisher IICA
publishDate 2021
url https://repositorio.iica.int/handle/11324/14878
work_keys_str_mv AT borlandbarry proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfood
AT lagrajerry proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfood
AT institutointeramericanodecooperacionparalaagriculturaiica proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfood
AT institutointeramericanodecienciasagricolasoea proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfood
AT proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfoodrepublicadominicana1621deoctubre1989 proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfood
AT borlandbarry tallerdeactassobreproduccioncomercializacionycertificaciondealimentosorganicos
AT lagrajerry tallerdeactassobreproduccioncomercializacionycertificaciondealimentosorganicos
AT institutointeramericanodecooperacionparalaagriculturaiica tallerdeactassobreproduccioncomercializacionycertificaciondealimentosorganicos
AT institutointeramericanodecienciasagricolasoea tallerdeactassobreproduccioncomercializacionycertificaciondealimentosorganicos
AT proceedingsworkshoponproductionmarketingandcertificationoforganicfoodrepublicadominicana1621deoctubre1989 tallerdeactassobreproduccioncomercializacionycertificaciondealimentosorganicos
_version_ 1808112961685815296