Assessing the impact of agricultural policies on producers and consumers in selected OECS countries
This study focuses on the Organization of Eastern Caribbean States (OECS) member countries of: Dominica, Grenada, St. Vincent and the Grenadines, St. Lucia, St. Kitts-Nevis, and Antigua and Barbuda. The commodities covered in this report are: avocado, anthurium, ginger, hot pepper, mango, pawpaw, pa...
Main Authors: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), Antoine, Patrick A., Simms, Errol A. |
---|---|
Format: | Informe |
Language: | Inglés |
Published: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/11108 |
Similar Items
-
Digest of OECS agricultural statistics
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Published: (2021) -
El rol de las preferencias de los consumidores en las prácticas de producción agropecuarias desde la perspectiva de la sanidad y la inocuidad de los alimentos
by: Programa de Sanidad Agropecuaria, Inocuidad y Calidad de los Alimentos (PSAICA), et al.
Published: (2020) -
Más sano y con sabor más natural. ¿Quiénes compran alimentos orgánicos y por qué?
by: Lutterbeck, Bettina, et al.
Published: (2022) -
Memoria: Seminario regional sobre el mejoramiento de la calidad del café
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Published: (2020) -
Del proveedor de insumos al consumidor final Impactos y retos del covid-19 en los actores de la cadena agroalimentaria
by: Aramendis, Rafael
Published: (2022)