Conservation and use of genetic resources of cacao (Theobroma cacao L.) by gene banks and nurseries in six Latin American countries
Cacao (Theobromacacao L.) is among the most important cash crops in tropical countries. The existing cacao genetic diversity represents a key resource to ensure the long-term sustainability of cacao cultivation but it remains vastly underused. The objective of this paper is to describe the current s...
Main Authors: | Ceccarelli, Viviana, Lastra, Sphyros, Loor Solórzano, Rey G, Wenceslao Chacón, Walter, Nolasco, Mario, Sotomayor Cantos, Ignacio A, Plaza Avellán, Luis F, López, Diana A, Fernández Anchundia, Fabian M, Dessauw, Dominique, Orozco-Aguilar, Luis, Thomas, Evert |
---|---|
Format: | Artículo |
Language: | Inglés |
Published: |
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/11584 |
Similar Items
-
Buenas prácticas agrícolas en el cultivo, beneficio y comercialización de cacao
Published: (2023) -
Buenas prácticas agrícolas en el cultivo, beneficio y comercialización de cacao
Published: (2018) -
Plan de exportación de camarón blanco (Litopenaeus vannamei) desde Ecuador hacia el mercado japonés
by: Gonzaga A., Julio J.
Published: (2020) -
Estadística y diseño de experimentos : aplicaciones prácticas para diseño de experimentos en sistemas agropecuarios tropicales
by: Argüelles Cárdenas, Jorge Humberto, et al.
Published: (2019) -
CAPA : acciones correctivas y preventivas en las industrias alimentarias /
by: Martín Linares, Ma Ángeles,
Published: (2023)