Conservation and use of genetic resources of cacao (Theobroma cacao L.) by gene banks and nurseries in six Latin American countries
Cacao (Theobromacacao L.) is among the most important cash crops in tropical countries. The existing cacao genetic diversity represents a key resource to ensure the long-term sustainability of cacao cultivation but it remains vastly underused. The objective of this paper is to describe the current s...
Autores principales: | Ceccarelli, Viviana, Lastra, Sphyros, Loor Solórzano, Rey G, Wenceslao Chacón, Walter, Nolasco, Mario, Sotomayor Cantos, Ignacio A, Plaza Avellán, Luis F, López, Diana A, Fernández Anchundia, Fabian M, Dessauw, Dominique, Orozco-Aguilar, Luis, Thomas, Evert |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/11584 |
Ejemplares similares
-
Buenas prácticas agrícolas en el cultivo, beneficio y comercialización de cacao
Publicado: (2023) -
Buenas prácticas agrícolas en el cultivo, beneficio y comercialización de cacao
Publicado: (2018) -
Plan de exportación de camarón blanco (Litopenaeus vannamei) desde Ecuador hacia el mercado japonés
por: Gonzaga A., Julio J.
Publicado: (2020) -
Estadística y diseño de experimentos : aplicaciones prácticas para diseño de experimentos en sistemas agropecuarios tropicales
por: Argüelles Cárdenas, Jorge Humberto, et al.
Publicado: (2019) -
CAPA : acciones correctivas y preventivas en las industrias alimentarias /
por: Martín Linares, Ma Ángeles,
Publicado: (2023)