Course on nutritional aspects of bovine production systems].
8 ref. Dat. num. También en microficha *IICA, Turrialba (Costa Rica).
Formato: | MON |
---|---|
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Secretaría de Estado de Agricultura, Santo Domingo (R. Dominicana) IICA, Santo Domingo (R. Dominicana) Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza, Turrialba (Costa Rica).
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/1008 http://orton.catie.ac.cr/repdoc/A7025e/A7025e.pdf |
Ejemplares similares
-
Nutrition sensitive Productive Sistems (1)
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2022) -
Nutrition sensitive Productive Sistems (2)
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Publicado: (2022) -
Genetic variability study of field Leptospira spp. isolates in beef and double purpose bovine production systems
por: Cassalett Bustillo, Elizabeth Regina, et al.
Publicado: (2018) -
Ecological approaches to human nutrition
por: DeClerck, Fabrice A. J., et al.
Publicado: (2015) -
A nutritional study of hevea rubber seedlings
por: Camacho Vargas, E.
Publicado: (2014)