Bioconversión de las Ellagitanninas melas tropical de montaña (Rubus adenotrichos) y relación con la ecología del microbiomo intestinal
Consumption of dietary ellagitannins (ETs) could be associated mainly with prevention of cardiovascular diseases and regulation of hormone-dependent cancers. Nonetheless, ETs are not bioavailable as such; therefore, after being partially converted into ellagic acid (EA) in the upper gastrointesti...
Main Author: | García Muñoz, María Cristina |
---|---|
Other Authors: | Dangles M, Oliver |
Format: | bachelor thesis |
Language: | Inglés |
Published: |
Montpellier SupAgro
2018
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/22216 |
Similar Items
-
La desnutrición: qué es? cómo se detecta?, qué se puede hacer?
by: Huston, C.
Published: (2018) -
La panela en la dieta Colombiana.
by: Villalobos Cruz, Margy.
Published: (2018) -
La panela en la dieta colombiana.
by: Villalobos Cruz, M.
Published: (2018) -
Conocimiento sobre los beneficios del consumo de fibra dietética en Santa Cruz, Bolivia y propuesta de un chocolate funcional
by: Dundur S., Nicole
Published: (2021) -
Evaluación de la suplementación de un modulador natural de la flora intestinal (MFeed®) en dietas para cerdos de engorde
by: Trabanino G., Harold A., et al.
Published: (2024)