Effect of Milling Methods on Flow Properties of Whole Pearl Millet Flours
In recent years, there has been interest in the use of pearl millet as flour for human consumption due to its nutritional quality and gluten-free nature. However, studies on the particle level that relates to its processing and handling are limited. The effect of different milling methods (roller mi...
Autor principal: | Del C., Berta G. |
---|---|
Otros Autores: | Espinal, Raúl |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/7724 |
Ejemplares similares
-
Acceleradors de partícules : problemes /
por: Kubyshin, Yury.
Publicado: (2007) -
Identificación de partículas con el detector EMCAL del experimento Alice /
por: Casanova Díaz, Amaya Ofelia.
Publicado: (2015) -
Comportamiento temporal y espacial del contenido de Partículas Totales Suspendidas (PTS) en la atmósfera de los Municipios Maracaibo y San Francisco; Estado Zulia, Venezuela. 1991-1996 /
por: Albornoz Puches, Ana I.
Publicado: (1999) -
Cinemática y dinámica de la partícula
por: Velásquez Medrano, Germán., et al.
Publicado: (2002) -
Elementos de física de altas energías
por: Félix, Julián.
Publicado: (2004)