A Study of the Honduran and Colombian Coffee Industry Competitiveness: A Porter’s Diamond Approach
Coffee is one of the most widely consumed beverages globally, with significant cultural and social significance in many countries. Colombia and Honduras are known as two of the largest coffee-producing countries. This paper aims to describe the factors that have led Colombia to be one of the top thr...
Autor principal: | Hernandez B., Engell R. |
---|---|
Otros Autores: | Sanders, Arie |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/7555 |
Ejemplares similares
-
Clustering for competitiveness in agriculture. Pre-feasibility studies for selected agribusiness clusters in the Caribbean
por: Glean, Allister, et al.
Publicado: (2021) -
Estudio de mercado de abono orgánico a base de pulpa de café en Tegucigalpa, Honduras.
por: Barahona, D., Carmen E.
Publicado: (2016) -
Estrategia de reposicionamiento para la empresa Lumiére S.A. en la ciudad de Tegucigalpa, Honduras
por: Peñaloza I., Marya C.
Publicado: (2020) -
Programa de Desarrollo Rural: propuesta para integrar al IICA/OEA al plan de reasentamiento d la resistencia Nicaragüense de la CIAV
por: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Publicado: (2022) -
Estudio de mercado de enmiendas agrícolas en la producción de café en Alta Verapaz, Guatemala
por: González B., Sergio A.
Publicado: (2015)