Optimization of Phage-Based Pathogen Detection During Sample Shipment
Foodborne illnesses are diseases caused by pathogen microorganisms present in the food matrix. Various organizations regulate the laws and guidelines that must be followed to avoid contamination of food with pathogen microorganisms. The presence of pathogen microorganisms is sufficient cause to deny...
Autor principal: | Cheing G., Roberto S. |
---|---|
Otros Autores: | Márquez, Mayra |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020.
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6935 |
Ejemplares similares
-
Evaluation of the Effectiveness of Aeration to Reduce Microbial Risk During Washing and Sanitizing of Fresh Produce
por: Lituma C., Ivannova N.
Publicado: (2020) -
Evaluación de las propiedades antimicrobianas de PronTech® (alquil dimetil bencil amonio clorado) y ácido láctico en canales y carne fresca de res y cerdo
por: Ruiz M., Alba Y.
Publicado: (2016) -
Los bacteriófagos : los virus que combaten infecciones /
Publicado: (2020) -
Virus y bacteriófagos
por: Roberti, Gabriel.
Publicado: (2009) -
La Actividad de los detectives privados en el ámbito laboral : aspectos sustantivos y procesales de la obtención de la prueba /
Publicado: (2020)