In Plant Assessment of Lactic Acid Intervention in Variety Meats Through the Beef Processing Line
Beef industries continuously seeks interventions that may reduce bacterial loads in their products to increase shelf life and ensure beef product wholesomeness. This in-plant validation study was conducted to evaluate the effect of spray lactic acid interventions in beef variety meats. Lactic acid s...
Autor principal: | Moya A., Eduardo J. |
---|---|
Otros Autores: | Acosta, Adela |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6911 |
Ejemplares similares
-
Sodium Alginate and Calcium Lactate (Algin) Effect on Beef or Poultry Co-product Blends Used in a Pet Jerky Product
por: Soler D., Rigo F.
Publicado: (2020) -
Evaluation of Plantain Peel Flour (Musa paradisiaca (L.) AAB cv. Curare enano) as a Sustainable Source of Dietary Fiber in the Elaboration of Cooked Pork and Beef Sausages
por: Castillo L., Ana F., et al.
Publicado: (2022) -
Efectos de la exposición de luz ultravioleta (UVC) y ácido acético en la carga microbiana y cambios fisicoquímicos en carne de res
por: Garnica V., Héctor D.
Publicado: (2017) -
Evaluación de las propiedades antimicrobianas de PronTech® (alquil dimetil bencil amonio clorado) y ácido láctico en canales y carne fresca de res y cerdo
por: Ruiz M., Alba Y.
Publicado: (2016) -
Optimización en la desinfección de canales porcinas de la Planta de Cárnicos de Zamorano
por: Jemio F., Carlos F.
Publicado: (2022)