Evaluation of the Antibacterial and Antifungal Activity of Isolated Bacteria from Appenzeller® Swiss Cheese
Pathogenic bacteria are etiological agents that cause diseases related to food consumption, and spoilage microorganisms convert foods in unacceptable for consumers. In dairy products, there exist groups of microorganisms like bacteria, yeast, and molds. These bacteria can be isolated from dairy prod...
Autor principal: | Meléndrez A., Ronald D. |
---|---|
Otros Autores: | Osorio, Luis F. |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6908 |
Ejemplares similares
-
Germinación y reproducción in vitro de la bacteria Paenibacillus (= Bacillus) lentimorbus
por: Fernández Redondo, Geovanny, et al.
Publicado: (2015) -
Producción de lechuga en acuaponía con adición de fertilizantes orgánicos líquidos y bacterias promotoras de crecimiento
por: Osorto P., Erick E.
Publicado: (2021) -
Actividad de cepas de bacterias quitinolíticas antagonistas a Alternaria solani in vitro
por: Okumoto, S., et al.
Publicado: (2015) -
Eficacia de tres agentes biológicos para la prevención del hongo Colletotrichum gloeosporioides Penz. en la floración del mango
por: Aguirre A., Jaime G
Publicado: (2018) -
Use of a micro title plate dilution assay to measure activity of antifungal compounds against Mycosphaerella Fijiensis, morelet.
por: Peláez Montoya, Jorge Enrique, et al.
Publicado: (2019)