Ramos Z., B. A., & Pineda, R. (2020). Efecto de fungicidas minerales aplicados al fruto del cacao (Theobroma cacao L.) para el control de Moniliophthora roreri y Phytophthora palmivora. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020.
Chicago Style CitationRamos Z., Blanca A., and Renán Pineda. Efecto De Fungicidas Minerales Aplicados Al Fruto Del Cacao (Theobroma Cacao L.) Para El Control De Moniliophthora Roreri Y Phytophthora Palmivora. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020, 2020.
MLA CitationRamos Z., Blanca A., and Renán Pineda. Efecto De Fungicidas Minerales Aplicados Al Fruto Del Cacao (Theobroma Cacao L.) Para El Control De Moniliophthora Roreri Y Phytophthora Palmivora. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2020, 2020.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.