Effect of Microwave Frying on Moisture Transport and Oil Uptake in Fried Foods
The process of deep-frying potatoes dates from years around 1700 A.D. Despite being the most important method of preparations, deep-frying has remained the same since its origins. In the following study, microwave frying was compared against conventional frying at 177, 185 and 191 °C, furthermore, t...
Autor principal: | Luna M., Efrain E. |
---|---|
Otros Autores: | Acosta, Adela |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019.
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6569 |
Ejemplares similares
-
Comparación del manejo de los reproductores de tilapia roja en pilas de concreto con y sin hapas
por: Araúz M., Aníbal
Publicado: (2012) -
Comparison of Thawing Performance of Cycled and Inverter Microwave Heating
por: Vargas A., Nathaly B.
Publicado: (2019) -
Absorción y translocación de fósforo en tallos defoliados de caña de azúcar (Saccharum officinarum L.)
por: Resnik, M.E., et al.
Publicado: (2023) -
Efecto de un precursor gluconeogénico en el desempeño de lechones de 36 a 70 días de edad
por: Alcántara M., Ariana F., et al.
Publicado: (2022) -
Influencia de interrelacao potássio-magnésio na absorcao e translocacao de fósforo em gergelim (Sesamun indicum L.)
por: Rossi, C
Publicado: (2023)