Effect of Microwave Frying on Moisture Transport and Oil Uptake in Fried Foods
The process of deep-frying potatoes dates from years around 1700 A.D. Despite being the most important method of preparations, deep-frying has remained the same since its origins. In the following study, microwave frying was compared against conventional frying at 177, 185 and 191 °C, furthermore, t...
Autor principal: | Luna M., Efrain E. |
---|---|
Otros Autores: | Acosta, Adela |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019.
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6569 |
Ejemplares similares
-
Lecturas de apoyo para buceo I
por: Domínguez Orozco, Ana Laura., et al.
Publicado: (2004) -
Comparación del manejo de los reproductores de tilapia roja en pilas de concreto con y sin hapas
por: Araúz M., Aníbal
Publicado: (2012) -
DeepSeek : explorando los límites de la Inteligencia Artificial /
por: Rubio Duce, Elsa,
Publicado: (2025) -
Antenas reflectoras en microondas /
por: Bava, José Alberto,
Publicado: (2013) -
Técnicas de diseño de amplificadores de microondas /
por: Bava, José Alberto.
Publicado: (1999)