Comparison of Thawing Performance of Cycled and Inverter Microwave Heating
The computerized simulation of the electromagnetism and thermal defrosting were developed and validated to compare and understand the behavior of two heating processes (inverter and cyclic). Food exposure was simulated in a microwave oven cavity (2.45 GHz) using a computational model. The simulated...
Autor principal: | Vargas A., Nathaly B. |
---|---|
Otros Autores: | Maldonado, Luis |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019.
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6515 |
Ejemplares similares
-
Modeling age and yield dynamics in Coffea arabica pruning systems
por: Somarriba, Eduardo, et al.
Publicado: (2022) -
Optimización del proceso de escaldado y deshidratación osmo-convectiva de banano (Musa paradisiaca, Var. Cavendish)
por: Andrés E., Sanchez A.
Publicado: (2018) -
Preferencias del consumidor frente a sellos de sostenibilidad en los productos del puesto de ventas de la Universidad Zamorano haciendo uso del neuromarketing
por: Cáceres P., Josuar D.
Publicado: (2022) -
Porcentaje de preñez en vacas lecheras tratadas con implantes intravaginales y dos fuentes comerciales de eCG
por: Mario R., Lobo R., et al.
Publicado: (2015) -
Elaboración de yogur firme sabor fresa
por: Cueva C., Olga A.
Publicado: (2014)