Freeze-thaw stability of oil-in-water emulsion stabilized by nanocelluloses
The freeze-thaw stability of emulsions with 40% of vegetable oil and stabilized by three types of nanocelluloses: cellulose nanofibers (CNFs), cellulose nanocrystals (CNCs) and TEMPO cellulose nanofibers (TEMPO-CNFs); were studied by visual observation, optical microscopy and rheological measurement...
Autor principal: | Montenegro V., Josué R. |
---|---|
Otros Autores: | Maldonado, Luis |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019.
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/6485 |
Ejemplares similares
-
Disinfection of Produce Using Stabilized Emulsions of White Mustard Essential Oil and Chlorine Wash
por: Burdett G., Johan S.
Publicado: (2019) -
Enciclopedia de ejercicios de musculación
por: Morán Esquerdo, Óscar.
Publicado: (2008) -
Físico consciente : análisis, detalles, consejos y trucos para mejorar en la ejecución de ejercicios de musculación /
por: Martín Portillo, David.
Publicado: (2019) -
Los métodos modernos de musculación /
por: Cometti, Gilles.
Publicado: (2017) -
La fuerza : entrenamiento para jóvenes : guía teórico-práctica /
por: Vasconcelos Raposo, Antonio,
Publicado: (2005)