Overview of the Sorghum/Millet CRSP and Objectives of the Workshop
El sorgo y el mijo rango cuarto lugar en la producción de granos mundial de alimentos tras el trigo, el arroz y el maíz. Ellos son fuentes especialmente importantes de la alimentación humana en el sur de Asia, gran parte de África Subsahariana, y ciertas regiones de América Latina y el Caribe.
Main Author: | Yohe, John M. |
---|---|
Other Authors: | Escuela Agrícola Panamericana, Zamorano. |
Format: | Artículo |
Language: | Español |
Published: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2015.
2015
|
Subjects: | |
Online Access: | http://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/4336 |
Similar Items
-
The Utilization of Sorghum: A World Review
by: Rooney, Lloyd
Published: (2015) -
Light interception efficiency in contrasting sorghums
by: Raghunatha, G., et al.
Published: (2023) -
Sorghum Improvement in the Third World: Successes and Failures
by: House, Leland R.
Published: (2015) -
The Role of Polyphenols in Food-Type Sorghums
by: Butler, Larry
Published: (2015) -
Socioeconomic Aspects of Sorghum Research in Central América
by: Stonich, Susan C.
Published: (2015)