Thinking Beyond Field to Fork

Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Potter, Charlotte, Sarapura, Silvia
Formato: Artículo
Lenguaje:Inglés
Publicado: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) 2023
Materias:
Acceso en línea:https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381
id RepoIICA21381
record_format dspace
spelling RepoIICA213812023-01-10T20:21:14Z Thinking Beyond Field to Fork Potter, Charlotte Sarapura, Silvia Producción vegetal||crop production||produção vegetal||production végétale Costos de producción||production costs||custo de produção||coût de production Agricultura sostenible||sustainable agriculture||agricultura sustentável||agriculture durable Buenas prácticas agrícolas||good agricultural practices||bonnes pratiques agricoles Estados Unidos de América||United States of America||EUA||États-Unis d'Amérique Blog IICA Representación Estados Unidos ODS 12 - Producción y consumo responsables Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both on-farm and off to help them manage and survive. Given the scale and impact of resource-intensive industrial agriculture, to meet our sustainability goals, significant changes in food production are needed. But what should those changes look like? Los agricultores toman decisiones de gestión en cada paso del proceso de producción del cultivo, desde labrar la tierra para prepararla para plantar, hasta gestionar un campo después de la cosecha, y cada decisión tiene un impacto en la sostenibilidad. A medida que aumenta el costo de producción de nuestros alimentos, los agricultores buscan nuevas mejores prácticas de gestión, tanto dentro como fuera de la explotación, que les ayuden a gestionar y sobrevivir. Dada la escala y el impacto de la agricultura industrial intensiva en recursos, para cumplir con nuestros objetivos de sostenibilidad, se necesitan cambios significativos en la producción de alimentos. Pero, ¿cómo deberían ser esos cambios? 2023-01-10T20:20:25Z 2023-01-10T20:20:25Z 2022-12-20 Artículo https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381 en Blog IICA https://blog.iica.int/blog/thinking-beyond-field-fork 14 páginas application/pdf San José, Costa Rica Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
institution Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura
collection Repositorio IICA
language Inglés
topic Producción vegetal||crop production||produção vegetal||production végétale
Costos de producción||production costs||custo de produção||coût de production
Agricultura sostenible||sustainable agriculture||agricultura sustentável||agriculture durable
Buenas prácticas agrícolas||good agricultural practices||bonnes pratiques agricoles
Estados Unidos de América||United States of America||EUA||États-Unis d'Amérique
Blog IICA
Representación Estados Unidos
ODS 12 - Producción y consumo responsables
spellingShingle Producción vegetal||crop production||produção vegetal||production végétale
Costos de producción||production costs||custo de produção||coût de production
Agricultura sostenible||sustainable agriculture||agricultura sustentável||agriculture durable
Buenas prácticas agrícolas||good agricultural practices||bonnes pratiques agricoles
Estados Unidos de América||United States of America||EUA||États-Unis d'Amérique
Blog IICA
Representación Estados Unidos
ODS 12 - Producción y consumo responsables
Potter, Charlotte
Sarapura, Silvia
Thinking Beyond Field to Fork
description Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both on-farm and off to help them manage and survive. Given the scale and impact of resource-intensive industrial agriculture, to meet our sustainability goals, significant changes in food production are needed. But what should those changes look like?
format Artículo
author Potter, Charlotte
Sarapura, Silvia
author_facet Potter, Charlotte
Sarapura, Silvia
author_sort Potter, Charlotte
title Thinking Beyond Field to Fork
title_short Thinking Beyond Field to Fork
title_full Thinking Beyond Field to Fork
title_fullStr Thinking Beyond Field to Fork
title_full_unstemmed Thinking Beyond Field to Fork
title_sort thinking beyond field to fork
publisher Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
publishDate 2023
url https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381
work_keys_str_mv AT pottercharlotte thinkingbeyondfieldtofork
AT sarapurasilvia thinkingbeyondfieldtofork
_version_ 1808111899091402752