Thinking Beyond Field to Fork
Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both...
Autores principales: | , |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381 |
id |
RepoIICA21381 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
RepoIICA213812023-01-10T20:21:14Z Thinking Beyond Field to Fork Potter, Charlotte Sarapura, Silvia Producción vegetal||crop production||produção vegetal||production végétale Costos de producción||production costs||custo de produção||coût de production Agricultura sostenible||sustainable agriculture||agricultura sustentável||agriculture durable Buenas prácticas agrícolas||good agricultural practices||bonnes pratiques agricoles Estados Unidos de América||United States of America||EUA||États-Unis d'Amérique Blog IICA Representación Estados Unidos ODS 12 - Producción y consumo responsables Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both on-farm and off to help them manage and survive. Given the scale and impact of resource-intensive industrial agriculture, to meet our sustainability goals, significant changes in food production are needed. But what should those changes look like? Los agricultores toman decisiones de gestión en cada paso del proceso de producción del cultivo, desde labrar la tierra para prepararla para plantar, hasta gestionar un campo después de la cosecha, y cada decisión tiene un impacto en la sostenibilidad. A medida que aumenta el costo de producción de nuestros alimentos, los agricultores buscan nuevas mejores prácticas de gestión, tanto dentro como fuera de la explotación, que les ayuden a gestionar y sobrevivir. Dada la escala y el impacto de la agricultura industrial intensiva en recursos, para cumplir con nuestros objetivos de sostenibilidad, se necesitan cambios significativos en la producción de alimentos. Pero, ¿cómo deberían ser esos cambios? 2023-01-10T20:20:25Z 2023-01-10T20:20:25Z 2022-12-20 Artículo https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381 en Blog IICA https://blog.iica.int/blog/thinking-beyond-field-fork 14 páginas application/pdf San José, Costa Rica Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
institution |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura |
collection |
Repositorio IICA |
language |
Inglés |
topic |
Producción vegetal||crop production||produção vegetal||production végétale Costos de producción||production costs||custo de produção||coût de production Agricultura sostenible||sustainable agriculture||agricultura sustentável||agriculture durable Buenas prácticas agrícolas||good agricultural practices||bonnes pratiques agricoles Estados Unidos de América||United States of America||EUA||États-Unis d'Amérique Blog IICA Representación Estados Unidos ODS 12 - Producción y consumo responsables |
spellingShingle |
Producción vegetal||crop production||produção vegetal||production végétale Costos de producción||production costs||custo de produção||coût de production Agricultura sostenible||sustainable agriculture||agricultura sustentável||agriculture durable Buenas prácticas agrícolas||good agricultural practices||bonnes pratiques agricoles Estados Unidos de América||United States of America||EUA||États-Unis d'Amérique Blog IICA Representación Estados Unidos ODS 12 - Producción y consumo responsables Potter, Charlotte Sarapura, Silvia Thinking Beyond Field to Fork |
description |
Farmers make management decisions at every step of the crop’s production process, from tilling land to prepare for planting, to managing a field after harvest, and every decision impacts sustainability. As the cost to produce our food rises, farmers are looking for new Best Management Practices both on-farm and off to help them manage and survive. Given the scale and impact of resource-intensive industrial agriculture, to meet our sustainability goals, significant changes in food production are needed. But what should those changes look like? |
format |
Artículo |
author |
Potter, Charlotte Sarapura, Silvia |
author_facet |
Potter, Charlotte Sarapura, Silvia |
author_sort |
Potter, Charlotte |
title |
Thinking Beyond Field to Fork |
title_short |
Thinking Beyond Field to Fork |
title_full |
Thinking Beyond Field to Fork |
title_fullStr |
Thinking Beyond Field to Fork |
title_full_unstemmed |
Thinking Beyond Field to Fork |
title_sort |
thinking beyond field to fork |
publisher |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
publishDate |
2023 |
url |
https://repositorio.iica.int/handle/11324/21381 |
work_keys_str_mv |
AT pottercharlotte thinkingbeyondfieldtofork AT sarapurasilvia thinkingbeyondfieldtofork |
_version_ |
1808111899091402752 |