Genetic, agronomic and pathological improvement of the lentil and faba bean crops (mejoramiento genético y agronomico y phytopathologico de lenteja y haba)
140 páginas
Main Author: | Slinkard, Alfred E. |
---|---|
Other Authors: | Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
Format: | Informe |
Language: | Inglés |
Published: |
IICA
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11324/11712 |
Similar Items
-
Seed pathology research and training: Consultant final report
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA), et al.
Published: (2020) -
Genetic improvement for resistance to five cacao diseases
by: Soria V, J., et al.
Published: (2014) -
Guía para estudiar la resistencia de las plantas a la sequía
by: Saint-Clair, P.M.
Published: (2014) -
La resistencia a los antibióticos : la amenaza de las superbacterias /
by: Oteo Iglesias, Jesús,
Published: (2016) -
Surgimiento y diseminación de meticilinorresistente /
by: Velázquez Meza, Maria Elena,
Published: (2005)