Effects of the altitude, shade, production and fertilization on coffee quality (Coffea arabica L. var. Caturra) produced in agroforestry systems of coffee zone Northern Central of Nicaragua
Tesis (M. Sc) -- CATIE, Turialba (Costa Rica), 2005
Autor principal: | Lara Estrada, Leonel D. |
---|---|
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
CATIE, Turrialba (Costa Rica)
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/4936 http://orton.catie.ac.cr/repdoc/A0721e/A0721e.pdf |
Ejemplares similares
-
Efectos de la altitud, sombra, producción y fertilización sobre la calidad del café (Coffea arabica L. var. Caturra) producido en sistemas agroforestales de la zona cafetalera norcentral de Nicaragua
por: Lara Estrada, L.D.
Publicado: (2014) -
Some physical aspects of Brazilian green coffee beans and the quality of the beverage
por: Amorim, H.V., et al.
Publicado: (2023) -
Evaluation of water volume and water quality over coffee quality using wet mill processing at two production areas of Guatemala
por: Santos Cooke, Sarah P.
Publicado: (2014) -
ShadeMotion: tree shade patterns in coffee and cocoa agroforestry systems
por: Somarriba, Eduardo, et al.
Publicado: (2022) -
Shade canopy density variables in cocoa and coffee agroforestry systems
por: Somarriba, Eduardo, et al.
Publicado: (2024)