Hydrological processes (water use and balance) in a coffee (Coffea arabica L.) monoculture and a coffee plantation shaded by Inga densiflora in Costa Rica
Ilus. Tab. Bib.
Autor principal: | Siles Gutiérrez, P. |
---|---|
Formato: | MON |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Université Henri Poincaré, Nancy (Francia) CIRAD, Montpellier (Francia) CATIE, Turrialba (Costa Rica) Institut National de la Recherche Agronomique, París (Francia)
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://orton.catie.ac.cr/repdoc/A9955i/A9955i.pdf https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/2303 |
Ejemplares similares
-
Hydrological processes (water use and balance) in a coffee (Coffea arabica L.) monoculture and a coffee plantation shaded by Inga densiflora in Costa Rica
por: Siles Gutiérrez, Pablo
Publicado: (2014) -
Efficiency and regulation of water transport in some woody and herbaceous species.
por: Camacho Bustos, S.E.
Publicado: (2018) -
Evaluation of water volume and water quality over coffee quality using wet mill processing at two production areas of Guatemala
por: Santos Cooke, Sarah P.
Publicado: (2014) -
Efectos de la sombra sobre la concentración de estomas en Theobroma cacao L.
por: Cabrera Villa, L, et al.
Publicado: (2021) -
Producción de leña y biomasa de Inga densiflora Benth en San Ramón, Costa Rica
por: Salazar Figueroa, R.
Publicado: (2014)