Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva
Effects of N, P and K on protein contents and protein production of grain sorghum. The experiment was designed to study the effects of nitrogen, phosphorus and potassium defficiences on protein contents of 5 grain sorghum cultivars, in nutrient solution. Sorghum cultivars presented different resp...
Main Authors: | , , , |
---|---|
Format: | Artículo |
Language: | Portugués |
Published: |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12167 |
id |
RepoCATIE12167 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
RepoCATIE121672022-12-03T17:25:37Z Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva N, P and K effects on protein production and content in grain sorghum (Sorghum bicolor) in nutrient solution Efeitos de nitrogenio, fósforo e potássio no teor e producao de proteina pelo sorgo granífero (Sorghum bicolor) em solucao nutritiva. Rosolem, C.A Malavolta, E Machado, J.R Nakagawa, J. SORGHUM BICOLOR FOSFORO SORGHUM BICOLOR PHOSPHORUS Sede Central Effects of N, P and K on protein contents and protein production of grain sorghum. The experiment was designed to study the effects of nitrogen, phosphorus and potassium defficiences on protein contents of 5 grain sorghum cultivars, in nutrient solution. Sorghum cultivars presented different responses to nutrient stress and the nutrient effects were more important on grain production than on protein contents of the grains. Efectos del N, P y K sobre los contenidos de proteína y la producción de proteína del sorgo de grano. El experimento se diseñó para estudiar los efectos de las deficiencias de nitrógeno, fósforo y potasio sobre los contenidos proteicos de 5 cultivares de sorgo en grano, en solución nutritiva. Los cultivares de sorgo presentaron diferentes respuestas al estrés nutricional y los efectos de los nutrientes fueron más importantes en la producción de grano que en los contenidos proteicos de los granos. 2022-12-02T21:18:34Z 2022-12-02T21:18:34Z 1981-04 Artículo https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12167 openAccess pt Turrialba; Vol. 31, no. 2 6 páginas application/pdf Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
institution |
Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza |
collection |
Repositorio CATIE |
language |
Portugués |
topic |
SORGHUM BICOLOR FOSFORO SORGHUM BICOLOR PHOSPHORUS Sede Central |
spellingShingle |
SORGHUM BICOLOR FOSFORO SORGHUM BICOLOR PHOSPHORUS Sede Central Rosolem, C.A Malavolta, E Machado, J.R Nakagawa, J. Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva |
description |
Effects of N, P and K on protein contents and protein production of grain sorghum.
The experiment was designed to study the effects of nitrogen, phosphorus and potassium defficiences on protein contents of 5 grain sorghum cultivars, in nutrient solution.
Sorghum cultivars presented different responses to nutrient stress and the nutrient effects were more important on grain production than on protein contents of the grains. |
format |
Artículo |
author |
Rosolem, C.A Malavolta, E Machado, J.R Nakagawa, J. |
author_facet |
Rosolem, C.A Malavolta, E Machado, J.R Nakagawa, J. |
author_sort |
Rosolem, C.A |
title |
Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva |
title_short |
Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva |
title_full |
Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva |
title_fullStr |
Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva |
title_full_unstemmed |
Efectos de N, P y K en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (Sorghum bicolor) en solución nutritiva |
title_sort |
efectos de n, p y k en el contenido y producción de proteína en el sorgo para grano (sorghum bicolor) en solución nutritiva |
publisher |
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) |
publishDate |
2022 |
url |
https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/12167 |
work_keys_str_mv |
AT rosolemca efectosdenpykenelcontenidoyproducciondeproteinaenelsorgoparagranosorghumbicolorensolucionnutritiva AT malavoltae efectosdenpykenelcontenidoyproducciondeproteinaenelsorgoparagranosorghumbicolorensolucionnutritiva AT machadojr efectosdenpykenelcontenidoyproducciondeproteinaenelsorgoparagranosorghumbicolorensolucionnutritiva AT nakagawaj efectosdenpykenelcontenidoyproducciondeproteinaenelsorgoparagranosorghumbicolorensolucionnutritiva AT rosolemca npandkeffectsonproteinproductionandcontentingrainsorghumsorghumbicolorinnutrientsolution AT malavoltae npandkeffectsonproteinproductionandcontentingrainsorghumsorghumbicolorinnutrientsolution AT machadojr npandkeffectsonproteinproductionandcontentingrainsorghumsorghumbicolorinnutrientsolution AT nakagawaj npandkeffectsonproteinproductionandcontentingrainsorghumsorghumbicolorinnutrientsolution AT rosolemca efeitosdenitrogeniofosforoepotassionoteoreproducaodeproteinapelosorgograniferosorghumbicoloremsolucaonutritiva AT malavoltae efeitosdenitrogeniofosforoepotassionoteoreproducaodeproteinapelosorgograniferosorghumbicoloremsolucaonutritiva AT machadojr efeitosdenitrogeniofosforoepotassionoteoreproducaodeproteinapelosorgograniferosorghumbicoloremsolucaonutritiva AT nakagawaj efeitosdenitrogeniofosforoepotassionoteoreproducaodeproteinapelosorgograniferosorghumbicoloremsolucaonutritiva |
_version_ |
1808116706164342784 |