Evaluation of soybean lines for drought tolerance and the influence of water availability on cookability
Se evaluaron treinta líneas de germoplasma de soya por tolerancia a la sequía: a la vez, se estudió la influencia de la disponibilidad de agua en la capacidad de cocción de esas líneas. Se registró la variación genética entre líneas para varias características estudiadas. Pareciera que la disponibil...
Autores principales: | Mwandemele, O.D, Doto, A |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
IICA, San José (Costa Rica)
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://repositorio.catie.ac.cr/handle/11554/10847 |
Ejemplares similares
-
Oil palm germplasm of Tanzanian origin
por: Richarson, D.L, et al.
Publicado: (2022) -
Growth analysis of groundnuts (Arachis hypogea) in competition with Ageratum conyzoides
por: Banyikwa, F.F, et al.
Publicado: (2022) -
Functional trait approach to assess the ecological processes of drought tolerance and water use efficiency in silvopastoral systems in Rivas Department, Nicaragua
por: Olivero Lora, S.
Publicado: (2014) -
Evaluation of drought resistance capacity of sugarcane plants
por: Gerald, L.T.S, et al.
Publicado: (2022) -
Adaptive capacity, drought and the performance of community-based drinking water organizations in Costa Rica
Publicado: (2020)