Study of the technical efficiency of the sweet chili (Capsicum chinense) in the producing regions of the Colombian Caribbean
Sweet pepper cultivation is one of the more important activities in the Caribbean region, cultivated by approximately 4,284 farmers with the family farming system, in areas ranging from 0.25 to 2.0 ha. In the literature for this region, there is no evidence of a study that has investigated the tech...
Autores principales: | Martinez Reina, Antonio Maria, Tordecilla Zumaque, Lilibeth, Rodriguez Pinto, Maria del Valle, Grandett Martinez, Liliana Maria, Cordero Cordero, Carina Cecilia, Correa Álvarez, Ender Manuel |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia - UPTC
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/13056 http://hdl.handle.net/20.500.12324/38684 https://doi.org/10.17584/rcch.2022v16i1.13056 |
Ejemplares similares
-
Adopción de la Variedad de berenjena C015 (Solanum melongena L.) en la Region Caribe Colombiana
por: Martínez Reina, Antonio María, et al.
Publicado: (2024) -
Modelo productivo para el cultivo de cacao (Theobroma cacao L.) en el departamento de Boyacá
por: Jaimes Suárez, Yeirme Yaneth, et al.
Publicado: (2022) -
Estudio de productividad y costo de producción de cultivos anuales en siete zonas del país: semestre A-1972
Publicado: (1973) -
El cultivo de hortalizas en la región Caribe de Colombia: aspectos tecnológicos, económicos y de mercado
por: Martínez Reina, Antonio María, et al.
Publicado: (2021) -
Technological and socio-economic analysis of the local production system of the pink Zaragoza bean (Phaseolus vulgaris L.) in the Caribbean of Colombia
por: Martinez Reina, Antonio Maria, et al.
Publicado: (2024)