Productor Cacao Balance Social Santander
Cacao-Theobroma cacao
Other Authors: | Florez, Silvia |
---|---|
Format: | Multimedia |
Language: | Español |
Published: |
Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/35738 |
Similar Items
-
Caracterización y tipificación de los productores de cacao del departamento de Santander.
by: Arguello Angulo, Aura Linda, et al.
Published: (2018) -
Manejo integrado de moniliasis en cacao Theobroma cacao L. en Santander.
by: Arguello Castellanos, Orlando
Published: (2018) -
Balance social 2018
Published: (2019) -
Variabilidad morfoagronómica de 59 árboles élite de cacao Theobroma Cacao L. en Santander.
by: Arguello Castellanos, Orlando
Published: (2018) -
Nutrient balance in agroforestry systems of organic cacao (Theobroma cacao) in Waslala, Nicaragua
by: Estrada Garro, Francisco J.
Published: (2014)