Evaluation of alternative drying techniques for the earthworm flour processing
La producción de harina de lombriz comprende varias etapas, la más crítica es el proceso de secado debido a factores como el tiempo y los requerimientos energéticos. En la literatura, la información disponible acerca de dicho proceso es limitada. Debido a esto, en el presente trabajo, se evaluaron c...
Main Authors: | Suárez Hernández, Laura, Barrera Zapata, Rolando, Forero Sandoval, Andrés Felipe |
---|---|
Format: | article |
Language: | Español |
Published: |
Corporación colombiana de investigación agropecuaria - AGROSAVIA
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/35203 |
Similar Items
-
Experimental analysis of the evaporation of sugar cane juice by film on a flat plate
by: Mendieta Menjura, Oscar Andrés, et al.
Published: (2018) -
Manejo integrado de plagas "MIP"
by: Pacheco Torrado, Guillermo
Published: (2018) -
Texture, color and sensory acceptance of tortilla and bread elaborated with Maya nut (Brosimim alicastrum) flour to increase total dietary fiber
by: Domínguez Zarate, Pedro Antonio, et al.
Published: (2019) -
Interaction management in rural innovation processes
by: Roldán Suárez, Elizabeth, et al.
Published: (2018) -
Dancy mandarin: a new alternative for citrus growing in the piedmont plains of Colombia
by: Mateus Cagua, Diana, et al.
Published: (2019)