Pea breeding
Pea crop, Pisum sativum,is one of the most important seed legumes, as such, the crop constitutes an important source of protein for human consumption. USA production is about 580,000 tons per year of green peas for processing by canning and freezing. Peas belongs to the family Papilionaceae, it is a...
Autor principal: | Moreno Mendoza, José Dilmer |
---|---|
Formato: | report |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
North Carolina State University
1987
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12324/30257 |
Ejemplares similares
-
Manual técnico para la semilla de arveja
Publicado: (2023) -
El cultivo de la arveja
por: Jaramillo Noreña, Jorge Eliécer
Publicado: (2018) -
Desarrollo de un modelo explicativo de la productividad potencial del cultivo de arveja (Pisum Sativum L.) Var. Santa Isabel bajo condiciones de la Sabana de Bogotá.
por: Galindo Pacheco, Julio Ricardo
Publicado: (2019) -
Manual técnico para la producción artesanal de semilla de arveja
por: Cadena Guerrero, Máryory Maricela, et al.
Publicado: (2020) -
Report of pea (Pisum sativum L.) consultancy
por: Gritton, Earl T., et al.
Publicado: (2022)