La alfalfa : agronomía y utilización /
| Other Authors: | Lloveras, Jaume (Editor), Delgado Enguita, Ignacio (Editor), Chocarro, Cristina (Editor, autor,) |
|---|---|
| Format: | eBook |
| Language: | Spanish |
| Published: |
Lleida : Zaragoza :
Edicions de la Universitat de Lleida ; Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón,
2020.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | https://elibro.net/ereader/unanicaragua/135256 |
Similar Items
-
Rendimiento, consumo y digestibilidad del heno de alfalfa, cortado en tres estados de madurez y bajo dos métodos de preparación
by: Borrajo, J.A., et al.
Published: (2014) -
Survival of E.coli O157:H7 in Sprouts produced in home-scale hydroponic system over seven days
by: Jovel G., Brenda F.
Published: (2024) -
Módulo semillero "alfalfa" para áreas bajo riego
by: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Published: (2021) -
Native aphidophagous coccinellids in alfalfa fields are favored by the amount of natural cover in the landscape and modulate the diversity of their communities
by: Grez, Audrey, et al.
Published: (2021) -
Alfalfa.
by: Castro Reyes, Aristobulo
Published: (2018)