Prediction of beef carcass composition using linear measurements obtained by DXA scan.
The third most popular meat in the world, behind chicken and veal, is beef. This emphasizes how important it is to precisely determine your market value to ensure that producers are paid fairly. There is a need for more precise methodologies to analyze the composition of the carcass because the USDA...
Autor principal: | Lopez G., Ariel A. |
---|---|
Otros Autores: | Acosta, Adela |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/7745 |
Ejemplares similares
-
Validación de Plan HACCP para la elaboración del Chorizo Parrillero en la Planta de Cárnicos de la Escuela Agrícola Panamericana, Zamorano
por: Salazar G., Luis A.
Publicado: (2022) -
Análisis de factibilidad para establecer una central de beneficio húmedo de café en El Paraíso, El Paraíso, Honduras
por: Díaz C., Nestor I.
Publicado: (2018) -
Efectos de la suplementación pre-destete en terneros de ganado de carne
por: Barragán M., Carlos R.
Publicado: (2015) -
A report on improvement of subtropical fruits at the sub-tropical experiment station, homestead, Florida.
por: Bruce L., R.
Publicado: (2015) -
Efecto de la vernalización en la fructificación de fresa (Fragaria x ananassa Duch). cv. chandler.
por: Rivera B., Diego M.
Publicado: (2014)