Prediction of beef carcass composition using linear measurements obtained by DXA scan.
The third most popular meat in the world, behind chicken and veal, is beef. This emphasizes how important it is to precisely determine your market value to ensure that producers are paid fairly. There is a need for more precise methodologies to analyze the composition of the carcass because the USDA...
Autor principal: | Lopez G., Ariel A. |
---|---|
Otros Autores: | Acosta, Adela |
Formato: | Tesis |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana
2024
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://bdigital.zamorano.edu/handle/11036/7745 |
Ejemplares similares
-
Razonamiento cuantitativo : notas de clase /
por: Rojas Álvarez, Carlos Javier.
Publicado: (2014) -
Sanando con los ángeles : ángeles, arcángeles y los 7 rayos /
por: Planelles, Alicia.
Publicado: (2011) -
Introducción al estudio de los rayos cósmicos
por: Medina Doctor, José.
Publicado: (2011) -
Desarrollo de composites basados en quitosana/apatita y quitosana/apatita silicato como material soporte para regeneración ósea /
por: Solís Moré, Yaimara.
Publicado: (2014) -
Drogodependientes con trastorno de la personalidad : guía de intervenciones psicológicas /
por: Martínez González, José Miguel,
Publicado: (2014)