Chahin S., K. M., Tosta A., S. O., & Paz, P. (2024). Evaluación de la inclusión de ácido Gamma-Aminobutírico en dieta para tilapia roja (Oreochromis sp.) de pre-engorde. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana.
Chicago Style CitationChahin S., Kattia M., Sandra O. Tosta A., and Patricio Paz. Evaluación De La Inclusión De ácido Gamma-Aminobutírico En Dieta Para Tilapia Roja (Oreochromis Sp.) De Pre-engorde. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2024.
MLA CitationChahin S., Kattia M., Sandra O. Tosta A., and Patricio Paz. Evaluación De La Inclusión De ácido Gamma-Aminobutírico En Dieta Para Tilapia Roja (Oreochromis Sp.) De Pre-engorde. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2024.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.