APA Citation

Guevara M., R. E., & Moncada, E. (2019). Desarrollo de una cerveza artesanal American Pale Ale utilizando como malta base sorgo (Sorghum bicolor) con cebada (Hordeum vulgare) y endulzada con miel de abeja. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019.

Chicago Style Citation

Guevara M., Rodrigo E., and Edward Moncada. Desarrollo De Una Cerveza Artesanal American Pale Ale Utilizando Como Malta Base Sorgo (Sorghum Bicolor) Con Cebada (Hordeum Vulgare) Y Endulzada Con Miel De Abeja. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019, 2019.

MLA Citation

Guevara M., Rodrigo E., and Edward Moncada. Desarrollo De Una Cerveza Artesanal American Pale Ale Utilizando Como Malta Base Sorgo (Sorghum Bicolor) Con Cebada (Hordeum Vulgare) Y Endulzada Con Miel De Abeja. Zamorano: Escuela Agrícola Panamericana, 2019, 2019.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.